Imanda (Notarieel Medewerker)

Imanda is een communicatieve, spontane en vlotte vrouw met uitstraling en verantwoordelijkheidsgevoel. Ze is momenteel werkzaam als notarieel jurist bij een notariskantoor gelegen tussen Eindhoven en Tilburg. De afgelopen maanden heeft Imanda zich gespecialiseerd in het Onroerend Goedrecht en het Personen-en Familierecht. Ze is onder meer verantwoordelijk voor het opstellen van akten van levering en hypotheek en het opmaken van (levens)testamenten, samenlevingscontracten en verklaringen van erfrecht. De reden van vertrek is de reisafstand naar haar huidige werkgever.

 

Imanda is een intelligente dame en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Ze pakt nieuwe informatie snel op, is flexibel en daadkrachtig. Imanda vindt de werkzaamheden bij een notaris interessant en veelzijdig en zou zich daarom nog breder willen ontwikkelen in de notariële materie.

 

Imanda heeft een opzegtermijn van twee maanden, maar hoopt in overleg eerder te kunnen vertrekken. Imanda is 32 tot 36 uur per week beschikbaar (in overleg).

 

Salarisindicatie: € 3.100,- bruto op fulltime basis.

 

Werkzaamheden

  • Het opstellen van dossiers voor de secties Onroerend Goed (OG) en Personen- en Familierecht (PFR); 
  • Het opstellen van akten van levering en hypotheek; 
  • Het onderhouden van contact met cliënten, banken en makelaars/ tussenpersonen; 
  • Het opmaken van testamenten en levenstestamenten, samenlevingscontracten en verklaringen van erfrecht (personen- en familierecht).

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

38

Woonplaats

regio Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Quantaris, Ms Office (Word, PowerPoint, Excel, Outlook)