Gino (Teamplanner/Directiesecretaris)

Gino heeft zijn mbo-opleiding directiesecretaresse management niveau 4 afgerond. Tijdens zijn opleiding heeft hij stage gelopen. Hier is hij verantwoordelijk geweest voor het beheren van de e-mail en agenda, heeft hij klanten gesproken over uitkeringen en werk, had hij het beheer van dossiers en was hij verantwoordelijk voor het regelen van vergaderingen en locaties. Na zijn mbo-opleiding is hij gestart met de opleiding hbo-sociaal juridisch dienstverlening. Momenteel zit hij in het eerste jaar van zijn opleiding en wil hij hetgeen hij heeft geleerd graag in de praktijk uitoefenen. Hij is op zoek naar een functie als juridisch secretarieel medewerker.

Gino is een enthousiaste en vrolijke jongeman. Hij is een echte doorzetter en erg leergierig. Zoals zijn referent ook aangeeft. Hij is altijd erg betrokken bij zijn stage geweest en kon zich helemaal inleven in de verschillende zaken die hij daar tegen is gekomen. Naast het leven als student is Gino vaak te vinden bij zijn vrienden en familie waar hij tot rust kan komen.

Gino is na een opzegtermijn van een maand beschikbaar voor 32 uur per week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 2.000,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Beheren agenda en e-mail;
  • Voeren van klantgesprekken;
  • Regelen van vergaderingen;
  • Aanvullen van dossiers van klanten;
  • Opstellen en versturen van correspondentie.

Functie

Teamplanner/Directiesecretaris

Leeftijd

22

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Word, Excel, PowerPoint, Outlook