Naomi (Juridisch Secretaresse)

Naomi is een Junior Juridisch Secretaresse met ruim twee en half jaar ervaring binnen de advocatuur. Ze heeft de mbo4-opleiding tot directiesecretaresse/management assistent versneld afgerond en heeft tijdens deze studie een aantal maanden stage gelopen bij een advocatenkantoor. Vervolgens heeft ze ruim twee jaar voor een advocatenkantoor gewerkt waar zij zelfstandig vijf advocaten ondersteunde. Ze is dan ook goed bekend met de algehele secretariële werkzaamheden en is ook inhoudelijk aan de slag gegaan. Naomi heeft een uitstapje gemaakt naar de expeditie, maar haar hart ligt binnen de advocatuur. Ze kan dan ook niet wachten om weer een functie als Juridisch Secretaresse te bekleden.

Naomi is een verzorgde dame met een spontaan voorkomen. Ze is heel enthousiast en werkt graag hard. Daarnaast vindt ze het leuk om nieuwe dingen te leren en als ze ergens voor gaat, gaat ze er volledig voor. Ten slotte is Naomi zeer collegiaal en beschikt ze over een echte ‘hands on’ mentaliteit.

Naomi is per 1 juli 2019 fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.600,- bruto op fulltime basis. 

Werkzaamheden

  • Algemene documentatie en facturatie werkzaamheden met als specialisatie de bestemmingen Amerika, Canada, Caribisch gebied en Midden- en Zuid Amerika;
  • Verzorgen van bijhorende filing;
  • Contact onderhouden met agenten, klanten en vervoerders;
  • Inboeken van prepaid zendingen;
  • Regelen van voor-transport.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

25

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

CCLaw, Fidura, Cargowise, Mac OSX en MS Office.