Liesbeth (Notarisklerk)

Liesbeth is ruim 13 jaar geleden in het notariaat gerold en kwam erachter dat het vakgebied op haar lijf geschreven is. Liesbeth is begonnen als Notarieel Secretaresse en is vanaf maart 2012 werkzaam als Notarieel Medewerker. Officieel mag Liesbeth zich een Notarisklerk noemen, omdat zij twee modules positief heeft afgerond aan het INM collega. Liesbeth heeft de meeste affiniteit en ervaring met Onroerend Goed (OG). De afwisseling tussen de particulieren dossiers (koop, levering en hypotheek) en de commerciële vastgoed dossiers (ingewikkelde splitsingen) spreekt haar hierbij het meest aan.

 

Liesbeth staat zeer positief in het leven en heeft een brede interesse voor het recht en dan in het bijzonder het notariaat. Liesbeth is super leergierig en nieuwsgierig en dat maakt het dat Liesbeth geen uitdaging uit de weg gaat. Collega’s komen regelmatig bij haar terecht met vragen, want Liesbeth regelt en weet het wel! Liesbeth is uitgeleerd bij haar huidige werkgever en is toe aan een nieuwe werkomgeving. Dat is precies de reden waarom Liesbeth staat ingeschreven bij Extra Talent.

 

Liesbeth heeft een opzegtermijn van een maand en is 30 tot 32 uur (4 dagen) per week beschikbaar.

 

Salarisindicatie: 3.950,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Het zelfstandig behandelen van particulieren dossiers (koop, leveringen, hypotheek), simpele splitsingen, verklaringen van erfrecht en testamenten;
  • Het (onder begeleiding) behandelen van commerciële vastgoeddossiers, ingewikkelde splitsingen en advies zaken;
  • Aanspreekpunt binnen het team voor de ICT;
  • Het inwerken van nieuwe collega's op de afdeling Vastgoed;
  • Het als teamlid bijdragen aan de gehele bedrijfsvoering van HVG Law LLP.

Functie

Notarisklerk

Leeftijd

38

Woonplaats

regio Den Haag

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Codex, MS Office (Word, Powerpoint, Excel, Outlook)