Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Robert (Notarieel Medewerker)

Robert is momenteel bezig met zijn Bachelor Notarieel Recht aan de Universiteit. Hij zit in de afrondende fase en is zijn laatste stage aan het lopen. Op dit grote internationale kantoor is hij verantwoordelijk voor het opstellen van koopovereenkomsten, het aanmaken van dossiers, aanmaken van hypotheekakten en akten van leveringen en houdt hij zich bezig met de secretariële taken. Eind augustus is hij klaar met zijn stage en start hij de Masteropleiding Notarieel Recht. Hij is vanaf september op zoek naar een functie als Notarieel Medewerker op een ambitieus kantoor.

Robert is een hele representatieve en ambitieuze jongeman. Problemen gaat hij niet uit de weg, maar maakt ze bespreekbaar waardoor hij sneller tot een oplossing komt. Hij is een echt doorpakker, toont infinitief en vindt een stuk eigen inbreng belangrijk. Naast zijn studie en stage leert hij graag zijn nieuwe stad Amsterdam kennen en is hier graag met vrienden te vinden. 

Robert is per september beschikbaar voor 28 uur per week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 2300,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Opstellen koopovereenkomst, Akten van leveringen en Hypotheekakten;
  • Rechercheren;
  • Testamenten doorkijken of panden/woningen rechtmatig verkregen zijn;
  • Aanmaken dossiers;
  • Afwerken van akten.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

25

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Zowel Nederlands en Engels in woord en geschrift uitstekend.

Computervaardigheden

Word, Excel, PowerPoint, DMS