Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Sarah (Juridisch Secretaresse)

Sarah heeft in juli 2019 haar master Strafrecht behaald, nadat ze in juni 2018 succesvol haar bachelor Rechten heeft afgerond. Ze heeft ruim één jaar werkervaring binnen de advocatuur en heeft zowel gewerkt als Juridisch Secretaresse als Juridisch Medewerkster. In haar vorige functie, als Juridisch Secretaresse, heeft ze ervaring op mogen doen met secretariële werkzaamheden, zoals post sorteren, dossiers analyseren en zowel telefonisch als mail contact onderhouden met cliënten en derden. In haar huidige functie als Juridisch Medewerkster, vallen taken zoals, het schrijven van adviezen, bijwonen van zittingen en het opstellen van processtukken, zoals bezwaar- en klaagschriften onder haar takenpakket. Daarnaast heeft Sarah ervaring met het ontvangen van cliënten en het opstellen van pleitnota’s. Omdat haar huidige functie, komt te vervallen, is Sarah op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de advocatuur. Momenteel heeft ze zowel, secretariële als, inhoudelijke werkzaamheden. Het liefst zou ze deze combinatie van werkzaamheden terugvinden in haar volgende uitdaging als Juridisch Secretaresse. Haar hart heeft altijd gelegen bij het Strafrecht, maar ze staat ook open voor andere rechtsgebieden, zoals Personen- en Familierecht of Arbeidsrecht. Het best komt ze tot haar recht in een klein tot middelgroot advocatenkantoor.

 

Dat Sarah een echte doorzetter is, blijkt uit het feit dat ze al haar studies succesvol heeft afgerond en zonder enige vertraging. Zo heeft ze naast een vmbo diploma, ook een master op zak! Werken onder druk, is voor haar geen probleem. Ze weet keer op keer een extra tandje erbij te zetten, om zo al haar werkzaamheden voor de deadlines af te ronden. Daarnaast hoort ze regelmatig dat ze een lief en sociaal persoon is. Sarah komt goed uit haar woorden en is makkelijk in de omgang. In haar vrije tijd, vindt ze het leuk om samen met vrienden en familie wat te gaan eten of drinken. Sarah vindt het fijn om onder de mensen te zijn, maar kan er ook van genieten om alleen een boek te lezen.

 

Sarah is per 13 april fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.300,- op fulltime basis.     

Werkzaamheden

  • Opstellen van processtukken, zoals bezwaarschriften, pleitnota's en klaagschriften;
  • Contact onderhouden met cliënten en reclasering;
  • Cliënten adviseren;
  • Bijwonen van zittingen en besprekingen met cliënten;
  • Ondersteunen van één strafrecht advocaat;
  • Verantwoordelijk voor de declaraties.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

24

Woonplaats

Regio Uithoorn

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

.