Lisa (Juridisch Secretaresse)

Lisa heeft haar HBO Rechten afgerond en heeft al veel ervaring opgedaan in de advocatuur. Niet alleen qua werkervaring, ook heeft zij tijdens haar stages ervaring opgedaan. Zo is zij aan de slag gegaan op een advocatenkantoor waar haar stagewerkzaamheden bestonden uit het ontvangen van cliënten, uitwerken van dictaten, het verwerken van de post en agendabeheer. Tijdens haar afstudeerstage heeft zij onderzoek gedaan naar het spreekrecht van slachtoffers en nabestaande. Hier heeft zij veel interviews voor gedaan en is er achtergekomen dat het spreekrecht een verwachting kan scheppen terwijl dit niet altijd uitkomt. Na het afronden van haar stage is zij aan de slag gegaan op een internationaal advocatenkantoor waar zij op meerdere afdelingen ingezet kon worden. Op deze afdelingen was zij verantwoordelijk voor het agendabeheer, uitwerken van processtukken, verwerking van aktes en contracten, e-mail- en postverkeer en was zij het eerste aanspreekpunt bij de telefoon. Helaas werd de flexgroep opgeheven en kwam zij terecht op een advocatenkantoor waar zij ook werkzaam was als Juridisch Medewerker. Na een jaar was zij toe aan een nieuwe stap en kon zij aan de slag als Juridisch Medewerker bij een bestuursorgaan en hoopte zij hier uitdaging te vinden. Helaas was deze baan voor haar niet dynamisch genoeg en mede door haar zwangerschap heeft zij besloten hiermee te stoppen.
Zij is er dan ook achter gekomen dat zij veel uitdaging en dynamiek vind in een baan als juridisch secretaresse en is per oktober beschikbaar voor een nieuwe uitdaging.

Lisa is een representatieve jongedame. Zij is een fijne gesprekspartner en dan ook erg klantgericht. Zij vind het erg belangrijk om duidelijke communicatie te hebben en kan haar eigen grenzen op een respectvolle manier aangeven. Naast haar werk is zij graag met het gezin aan het reizen, of plant zij leuke dagjes uit.

Lisa is per oktober beschikbaar voor 24 uur per week en heeft zij een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Behandelen en beoordelen van beroepschriften Mulderzaken.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

27

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Word, Excel, PowerPoint