Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Kim (Kandidaat-Notaris)

Kim heeft in juli 2018 zowel haar Bachelor Rechtsgeleerdheid als haar Bachelor Notarieel Recht behaald. In juli 2020 heeft ze succesvol haar Master Notarieel Recht afgerond met een gemiddelde van een acht! Tijdens haar Master heeft ze verschillende stages afgerond bij grote advocaten- en notariskantoren binnen de praktijkgroepen Ondernemingsrecht, Onroerend Goed en Personen- en Familierecht. Als Student-Stagiaire, is Kim verantwoordelijk geweest voor het opstellen van akten, zoals akten van erfrecht, fusies, overnamen en splitsingen. Tevens heeft ze memo's opgesteld, vergaderingen bijgewoond, literatuuronderzoek, jurisprudentieonderzoek en verschillende onderzoeken uitgevoerd naar onder andere internationale erfrecht, partneralimentatie en nalatenschap. Daarnaast heeft Kim vrijwillig bij een juridische dienstverlening gewerkt als Juridisch Medewerker waar zij juridisch advies gaf omtrent Personen- en Familierecht vraagstukken. Kim heeft van verschillende praktijkgroepen kunnen proeven, maar haar passie heeft altijd binnen het Personen- en Familierecht gelegen. Zij kan niet wachten om meer ervaring binnen het notariaat op te doen en is daarom op zoek naar een functie als Kandidaat-Notaris Personen- en Familierecht.

 

Kim is een enthousiaste jongedame die daadkrachtig te werk gaat. Wanneer zij eenmaal iets in haar hoofd heeft, gaat ze daar voor de volle 100% voor, dit is terug te zien aan haar studieloopbaan. Haar enthousiasme heeft ook een positief effect op haar collega's en zij vinden het dan ook fijn om met Kim samen te werken. Daarnaast is zij flexibel ingesteld. Zo vindt ze het niet moeilijk om de knop om te schakelen en prioriteiten te stellen. In haar vrije tijd leest Kim graag en vindt ze het ontzettend leuk om nieuwe culturen te ontdekken tijdens haar reizen. Haar mooiste reisbestemmingen zijn Amerika en Kenia!

 

Kim is per direct fulltime beschikbaar.

Werkzaamheden

  • Besprekingen met cliënten bijwonen;
  • Rechtszaken bijwonen;
  • Afwikkeling bijwonen;
  • Voorbereiden van rechtszaken, zoals alle feiten samenvatten;
  • Onderzoeken uitvoeren naar bijvoorbeeld partneralimentatie, erfrecht en nalatenschap.

Functie

Kandidaat-Notaris

Leeftijd

25

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Basenet, MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook