Dolly (Notarisklerk)

Daniëlle is een senior notarisklerk met 24 jaar ervaring binnen het notariaat, waarvan 17 jaar als notarisklerk. Haar werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig behandelen van onroerend goed dossiers, zowel bestaande bouw als nieuwbouw en losse hypotheken. Een enkele keer voert, vaak op verzoek van cliënten of benodigd voor onroerend goed dossier, een verklaring van erfrecht en een enkele keer ook een testament bespreking en afwikkeling. In het verleden heeft Daniëlle ook veilingdossiers behandeld en hielp ze ook in de ondersteuning op de afdeling familierecht en ondernemingsrecht.

 

Daniëlle is een rustige dame met verantwoordelijkheidsgevoel. Ze neemt de leiding bij de verdeling van het werk en gaat maandelijks naar de vergaderingen van netwerk notarissen om kennis te delen en nieuwe wetwijzigingen te bespreken. Daniëlle is leergierig en toegewijd.

 

Bij voorkeur gaat Daniëlle vier dagen per week aan de slag en is ze op de woensdag vrij. Haar salarisindicatie is € 4.100,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Zelfstandig behandelen van onroerend goed dossiers, zowel bestaande bouw als nieuwebouw en losse hypotheken;
  • Zelfstandige correspondentie met cliënten, tussenpersonen, makelaars en derden;
  • Begeleiden van notarieel medewerkers;
  • Deelnemen aan de vergaderingen van netwerk notarissen. 

Functie

Notarisklerk

Leeftijd

50

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Van Brug, Ms Office (Word, PowerPoint, Outlook)