Milla (Notarieel Medewerker)

Milla zit in de afrondende fase van haar hbo-opleiding Rechten. Tijdens haar opleiding heeft zij stage gelopen op een advocatenkantoor en een notariskantoor. Na haar stage bij het notariskantoor, mocht zij in dienst blijven wegens goed functioneren. Haar werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van cliënten, bijwonen van besprekingen, contact onderhouden met verschillende partijen en telefoon- en agendabeheer. Tevens is Milla verantwoordelijk voor het aanmaken en archiveren van dossiers, opstellen van koopovereenkomsten en het opstellen van testamenten. Milla is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar zij de mogelijkheid krijgt om meer inhoudelijk werk te verrichten. Opstellen van akten en overige documenten vindt zij ontzettend leuk. Helaas is er bij haar huidige werkgever geen tijd om haar in te werken en op te leiden als een volwaardige Notarieel Medewerker. Milla past het beste bij een informeel en laagdrempelig kantoor, waar collegialiteit en prettige werksfeer hoog in het vaandel staan. Haar voorkeur gaat uit naar een functie als Notarieel Medewerker voor de sectie Familierecht en/of Onroerend Goed.

Milla is een sociale, ambitieuze en behulpzame dame. Zij is respectvol, gestructureerd en helpt haar collega's graag. Daarnaast staat zij stevig in haar schoenen en weet wat zij wil. Dit blijkt uit het feit dat zij zich volledig inzet voor haar werkgever, werkzaamheden plant en als zij ergens tegen aanloopt, maakt zij het ook bespreekbaar. In haar vrije tijd sport zij graag of gaat gezellig uit eten met vriendinnen. 

Milla heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor drie dagen in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.250,- bruto per maand op fulltime basis.        

Werkzaamheden

  • Aanmaken en archiveren van dossiers;
  • Telefoon- en agendabeheer;
  • Contact onderhouden met cliënten en derden;
  • Opstellen van koopovereenkomsten;
  • Opstellen van testamenten;
  • Overige ondersteundende werkzaamheden.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

25

Woonplaats

Haarlem

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels voldoende.

Computervaardigheden

Assyst, Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint).