Irene (notarieel medewerker)

Irene heeft binnen het notariaat ruim 12 jaar ervaring als Notarieel Medewerker op de sectie Personen- en Familierecht. Als Notarieel Medewerker maakt zij zelfstandig conceptakten op zoals testamenten, levenstestamenten, samenlevingsovereenkomsten, verklaringen van erfrecht en schenkingen. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor telefoon- , agenda- en e-mailbeheer. Irene wil zich graag verder ontwikkelen. Dit is dan ook de reden dat zij op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Zij zoekt een kantoor waar zij de mogelijkheid krijgt om aan de slag te gaan op de sectie onroerend goed en zich verder kan ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen. Zij is op zoek naar een open en informele werkplek waar goed gecommuniceerd wordt, de lijnen kort zijn en regelmatig overleg plaatsvindt tussen collega’s.

Irene is een vriendelijke dame met een verzorgd en representatief voorkomen. Zij is flexibel, heeft een toegewijde werkhouding en staat altijd klaar voor haar collega’s. Zij is in staat om zelfstandig te werken en gaat graag nieuwe uitdagingen aan binnen en buiten haar vakgebied. In haar vrije tijd sport zij graag of plant leuke activiteiten met haar partner. Interactie binnen het team vindt ze belangrijk bij het vervullen van haar werkzaamheden. Wegens tijdsgebrek op kantoor is er vaak geen ruimte voor onderlinge communicatie. Dit ervaart ze soms als een gemis.

Irene heeft een opzegtermijn van een maand, is beschikbaar voor 4 dagen per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand op basis van 30 uur.

Werkzaamheden

  • Opstellen conceptakten;
  • Telefoon-, agenda- en e-mailbeheer;
  • Aanmaken van dossiers;
  • Contact onderhouden met cliënten.
  • Overige ondersteunende werkzaamheden.

Functie

notarieel medewerker

Leeftijd

55

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Ms Office, Codex, Klaas van Brug