Margriet (Notarieel medewerkster)

Margriet is een ervaren Notarieel Medewerker op de sectie Personen- en Familierecht. Ze is het notariaat echt met toeval ingerold en heeft het hartstikke naar haar zin. Margriet is nu bijna 6 jaar werkzaam bij hetzelfde notariskantoor en het is tijd voor een nieuwe uitdaging. De notaris gaat binnenkort met pensioen en het is wat onzeker wat er gaat gebeuren met het kantoor. Margriet is zelfstandig verantwoordelijk voor de sectie Personen- en Familierecht en maakt alle aktes. Ze doet de nalatenschappen met de aktes van verdeling en verklaringen van erfrecht. Verder stelt zij testamenten op, huwelijkse voorwaarden en samenlevingsovereenkomsten. Er zijn geen secretaresses werkzaam, dus ze behandelt de dossiers van begin tot eind en is ook bekend met de administratieve werkzaamheden.

Margriet is een vrolijke dame met een flexibele houding. Ze is erg leergierig en wil zich blijven ontwikkelen binnen haar vakgebied. Margriet houdt van een opgeruimd bureau en is netjes. Ze is makkelijk in de omgang en kan goed opschieten met haar directe collega's. Verder geeft Margriet aan dat ze stressbestendig is en het gewend is om met korte termijnen te werken. Ze wikkelt alle dossiers grotendeels zelfstandig af en kan dus met tijdsdruk omgaan.

Margriet heeft een maand opzegtermijn en is voor drie dagen per week beschikbaar (eventueel verspreid over de dagen).

Salarisindicatie: € 2.900,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

Werkzaamheden: het zelfstandig behandelen van dossiers, het opstellen van (in concept) notariële akten, het afwikkelen van nalatenschappen, het raadplegen en bijwerken van diverse registers, het voeren van correspondentie met cliënten en alle voorkomende administratieve werkzaamheden.

Functie

Notarieel medewerkster

Leeftijd

34

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Ms Office, Excel, Outlook, Assyst