Sabrina (Juridisch Adviseur)

Sabrina heeft ruim 12 jaar ervaring in de juridische branche. Ze is na het afronden van de studies Notarieel recht en Civiel Recht gestart als kandidaat-notaris bij een groot kantoor. Door de crisis is ze in het bedrijfsleven terecht gekomen en hier is ze eigenlijk heel erg blij mee. Als Company Lawyer heeft Sabrina zich ontwikkeld tot senior op het gebied van advisering aan (inter)nationale vennootschappen, herstructureringen, transacties, jaarrekeningen en het internationaal contractenrecht. Verder heeft Sabrina een team van junior en medior juristen begeleid en is zij direct verantwoordelijk voor de dossiers en clienten. Ze is breed opgeleid en heeft ervaring met juridisch advies op het gebied van het Ondernemingsrecht, Contractenrecht, Arbeidsrecht en het Aansprakelijkheidsrecht.

Sabrina heeft een vrolijke, pientere en enthousiaste uitstraling. Ze is zelfverzekerd en heeft door de jaren heen zichzelf kunnen ontwikkelen tot een ervaren jurist. Ze is duidelijk in haar communicatie en vindt directe feedback erg belangrijk. Sabrina is ambitieus en vindt eigen groei belangrijk, jezelf blijven ontwikkelen op de verschillende vakgebieden. Het ondernemingsrecht en het contractenrecht ligt haar het meest, hierin heeft ze ook leidinggegeven. Sabrina werkt hard en weet wat ze wil. Naast de gedrevenheid in haar carriere vind ze het ook belangrijk om de ballen thuis hoog te houden en een gezonde work life balance te behouden. Daarin is ze flexibel en werkt ze door of thuis als het nodig is.

Sabrina heeft een opzegtermijn van twee maanden (in overleg mogelijk korter) en is beschikbaar voor 28-30 uur per week.

Salarisindicatie: € 5.300,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

* Juridisch advies en begeleiding bij vraagstukken op het gebied van: * Ondernemings- en Vennootschapsrecht (opstellen en beoordelen van juridische documentatie met betrekking tot oprichting, fusies, herstructureringen, ontbinding, aandeelhoudersovereenkomsten, bestuursreglementen, besluitvorming) * Personenvennootschapsrecht (opstellen vennootschapsovereenkomst, ontvlechting/ontbinding) * Contractenrecht (opstellen en beoordelen van onder andere koopovereenkomsten roerende en onroerende zaken, huurovereenkomsten, algemene voorwaarden, management overeenkomsten, financieringsovereenkomsten (zowel interne als externe financiering), vestigen van zekerheidsrechten, pachtovereenkomsten, algemeen contractenrecht) * Arbeidsrecht (opstellen en beoordelen arbeidsovereenkomsten, advies bij arbeidsconflicten, opstellen vaststellingsovereenkomsten, WAB) * AVG * Bestuurdersaansprakelijkheid * Aansprakelijkheidsrecht * Corporate governance * Jaarrekeningenrecht * Commerciële activiteiten (aanwezig op beurzen ect) * Interne opleiding junior/medior juristen, geven van cursussen en presentaties aan collega's van andere disciplines alsook aan cliënten * Lid modellen comissie.

Functie

Juridisch Adviseur

Leeftijd

36

Woonplaats

Zoetermeer

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Ms office