Marieke (Receptioniste)

Marieke heeft ruim acht jaar ervaring binnen het notariaat en de advocatuur als Receptioniste en Secretaresse. Momenteel is zij werkzaam als Notarieel Receptioniste waar zij zich bezig houdt met het archiveren van dossiers, het inschrijven van akten, legalisaties maken en receptionele taken zoals het beheren van de mailbox en de telefoon en het ontvangen van cliënten. Zij is op zoek naar een baan als Receptioniste/Secretaresse bij een klein tot middelgroot notariskantoor binnen de secties Onroerend Goed of het Personen- en Familierecht. 

Deze klantvriendelijke en punctuele dame werkt goed in teamverband maar kan ook uitstekend zelfstandig te werk gaan. Zij vindt het belangrijk dat afspraken worden nagekomen en dat zij altijd op tijd is. Daarnaast beschikt zij over goede communicatieve vaardigheden en heeft zij van meerdere mensen te horen gekregen dat zij een fijne telefoonstem bezit. Ook is zij met haar flinke dosis humor een goede aanvulling voor elk team. In haar vrije tijd vindt zij het leuk om te wandelen, fintnessen en te klussen in huis. 

Marieke heeft een opzegtermijn van één maand en is 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis. 

Werkzaamheden

  • Dossiers archiveren;
  • Het maken van legalisaties;
  • Akten inschrijven;
  • Het ontvangen van cliënten;
  • Het beheren van de mailbox en de telefoon;
  • Kantoorartikelen bestellen en voorraadbeheer.

Functie

Receptioniste

Leeftijd

43

Woonplaats

Castricum

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint).