Bianca (Juridisch Secretaresse)

Bianca is een junior secretaresse die aan het begin van een prachtige carrière staat. Ze heeft Directiesecretaresse diploma op zak en is bezig met de hbo opleiding Officemanagement. Bianca heeft een paar mooie stages gelopen tijdens haar studie en beheerst de basis vaardigheden voor een succesvolle secretaresse. Ze heeft als personal assistant de manager ondersteund, zijn e-mailbox beheerd, agenda ingepland en de overige secretariële werkzaamheden op zich genomen. Bianca wil zich graag ontwikkelen en aan de slag gaan als secretaresse bij een modern bedrijf, het liefst in de advocatuur of de zakelijke dienstverlening.

Bianca is een vriendelijke dame met een verzorgd uiterlijk. Ze komt in het begin wat rustig over, maar is erg sociaal ingesteld mede door haar horeca ervaring. Ze heeft geleerd om makkelijk contact te leggen met mensen en luistert ook graag naar een verhaal. Bianca is leergierig en zeer gemotiveerd om zichzelf te ontwikkelen. Een nieuwe start als secretaresse gaat ze dan ook graag aan bij uw bedrijf!

Bianca is per direct en fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.000,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

Afhandelen van in- en uitgaand telefoonverkeer, administratieve werkzaamheden, planning ten behoeve van evenementen, afspraken maken voor de officemanager, klantenontvangst

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

22

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Ms Office