Linda (Notarieel medewerkster)

Linda is een ervaren Notarieel Medewerker die per direct beschikbaar is voor een nieuwe uitdaging. Ze werkt ruim 20 jaar in het notariaat en heeft ervaring opgedaan op alle drie de secties. Linda is een zeer loyale medewerker en heeft ook de langste tijd bij hetzelfde notariskantoor gewerkt. Ze is begonnen als notarieel medewerker op de secties Ondernemingsrecht en Familierecht, waar ze zelfstandig dossiers behandelde. De laatste maanden heeft ze op het Ondernemingsrecht gewerkt en daarvoor ruim 3 jaar op het particulier Onroerend Goed. Linda heeft dan ook veel ervaring met het opstellen van aktes voor hypotheken en leveringen en is breed inzetbaar op de verschillende rechtsgebieden. Door bedrijfseconomische omstandigheden kan Linda helaas niet blijven en is ze genoodzaakt om een nieuwe uitdaging te vinden.

Linda is een enthousiaste en zeer ervaren medewerker. Ze gaat het liefst zo snel mogelijk weer aan de slag en voelt zich echt thuis binnen het notariaat. Linda werkt zeer zelfstandig en is flexibel ingesteld. Het is een harde werker en ze kan goed schakelen met de cliënten in de dossiers. Linda is klantgericht, stressbestendig en heeft een groot doorzettingsvermogen.

Linda is per direct beschikbaar voor 36 uur per week. Het liefst werkt zij 4 om 5 dagen, maar 4 dagen zou ook een optie kunnen zijn.

Salarisindicatie: € 3.300,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

* Werkzaam als notarieel medewerkster op de afdeling ondernemingsrecht

Functie

Notarieel medewerkster

Leeftijd

41

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Ms Office, Van Brug, Codex