Nina (Juridisch Secretaresse)

Nina volgt momenteel haar bachelor Rechten op de Hogeschool van Amsterdam. Onlangs heeft zij een half jaar ervaring opgedaan binnen een Amsterdams advocatenkantoor voornamelijk op de sectie Arbeidsrecht. Als stagiaire Juridisch Medewerker was zij verantwoordelijk voor arbeidsrechtelijke dossiers. In deze functie heeft zij rapportages geschreven aan de hand van de intake notulen, clientcontact gehad en overeenkomsten, cao en loonstroken beoordeelt op. Bovendien heeft Nina affiniteit met de financiële dienstverlening. Zij heeft al enkele WFT certificaten op zak en kan zich als Juridisch Secretaresse zich daar zeker in onderscheiden. Nina ambieert een functie als Juridisch Secretaresse wat zij kan combineren met haar studie en waar zij veel werkzaamheden naar zich toe kan trekken. Een gezonde werkomgeving waar collega’s en advocaten onderling respectvol met elkaar omgaan past het beste bij haar.

Nina is een intelligente, representatieve jonge dame. Zij is uiterst gemotiveerd om haar vaardigheden voortdurend te ontwikkelen. Rustig, positief en ambitieus zijn karaktereigenschappen die Nina perfect omschrijven. Door haar positieve instelling motiveert ze vrienden en familie graag, waardoor ze als terugkoppeling krijgt dat ze graag bij haar in de buurt zijn. Dat zij doelgericht is blijkt uit het feit dat zij graag dertig kilo wilde afvallen in twee jaar. Je raadt het al, haar doel heeft ze bereikt dus geen doel is te groot voor haar. In haar vrije tijd danst ze graag bachata, leest, sport ze of is ze graag in de natuur.

Nina is per direct beschikbaar voor twee a drie dagen in de week. salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

23

Woonplaats

Omgeving Lelystad

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlans goed in woord en geschrift, Engels voldoende '''

Computervaardigheden

MS Office