Razia (Juridisch Medewerker)

Razia werkt al ruim vier jaar als Jurist binnen het arbeidsrecht, ambtenarenrecht en het sociale zekerheidsrecht. Juridisch inhoudelijk advies geven op het gebied van arbeidszaken, spreekt haar bijzonder aan. Deze dynamische en communicatieve functie past perfect bij wie ze is en wat ze kan. Tijdens haar huidige dienstverband als Jurist informeert en adviseert zij de leden over de verschillende aspecten van het individuele en collectieve arbeidsrecht en de juridische positie van (flexibele) arbeidskrachten en (ex)werknemers. Tevens is Razia werkzaam als OR-consulent. Ze beantwoordt vragen van ondernemers en ondernemingsraden die gaan over het oprichten en functioneren van de OR of vragen over arbeidsvoorwaarden en cao’s. Maar soms ook over OR-strategieën of meningsverschillen met de directie. Goed luisteren naar het lid en een sterk empathisch vermogen zijn voor deze functie onmisbaar. Razia is klaar voor een nieuwe stap in haar carrière en ze zou zich graag verder willen ontwikkelen en klanten van een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening voorzien.

Razia is een vrolijke en gedreven dame. Rechtvaardigheid en het arbeidsrecht zijn haar passie. De kracht is het contact met mensen en het kundig en adequaat helpen en adviseren van partijen. Ze is leergierig en houdt zich op de hoogte aan de hand van cursussen. Collegialiteit staat bij Razia hoog in het vaandel. Ze voelt zich persoonlijk betrokken bij het werk en haar collega's en verricht met een hoge mate van zelfstandigheid haar werk als een professional.

Razia heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor vier dagen per week.

Salarisindicatie: € 3.650,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

* Het geven van persoonlijk advies aan leden op het gebied van werk en inkomen, arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht, ambtenarenrecht, pensioenrecht en faillissementsrecht. * OR-Adviespunt. Het behandelen van vragen over de ondernemingsraad (or), of personeelsvertegenwoordiging (pvt). Bijvoorbeeld over welke rechten de or heeft. Of hoe OR-leden het beste in een bepaalde situatie kunnen reageren.

Functie

Juridisch Medewerker

Leeftijd

31

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Ms Office