Bobby (Kandidaat-Notaris)

Bobby heeft haar bachelor en master Notarieel Recht succesvol behaald. Tevens heeft zij de Beroepsopleiding Notariaat in 2017 afgerond. Bobby heeft ruim zeven jaar ervaring als Kandidaat-Notaris. Zij is begonnen op de praktijkgroep Personen- en Familierecht. Haar werkzaamheden bestonden uit zelfstandig beheren van dossiers, opstellen van testamenten, huwelijksvoorwaarden, samenlevingsovereenkomsten en voeren van cliëntbesprekingen. Bobby heeft vervolgens haar liefde ontdekt voor Ondernemingsrecht, waar zij al ruim vier jaar in werkzaam is. Haar werkzaamheden bestaan wederom uit dossierbeheer, opstellen van akten, aansturen van het team, voeren van cliëntbesprekingen en sparringpartner voor de notarissen. Uiteraard is zij ook bezig met waarnemen, niet alleen voor ondernemingsrecht, naar ook voor onroerend goed en familierecht. Bobby is latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Kandidaat-Notaris voor de praktijkgroep Ondernemingsrecht. Haar voorkeur gaat uit naar een kantoor die gespecialiseerd is in het ondernemingsrecht, waar zij de mogelijkheid krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen als waarnemingsbevoegd Kandidaat-Notaris.

Bobby is een representatieve en serieuze dame die recht door zee is. Zij is zeer gestructureerd, ambitieus en down to earth. Bobby vind een collegiale sfeer en gelijkheid belangrijk. Van secretaresses tot de notaris, iedereen behandelt zij gelijk. In haar vrije tijd is zij graag aan het sporten, lezen of bezoekt samen met haar man een festival.

Bobby heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor vier dagen in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 5.000,- bruto per maand op fulltime basis.
      

Werkzaamheden

  • Voeren van besprekingen met cliënten;
  • Zelfstandig behandelen van dossiers;
  • Waarnemen, zowel voor Onroerend Goed, Ondernemingsrecht en Familierecht;
  • Aansturen van het team ondernemingsrecht;
  • Opstellen van akten.

Functie

Kandidaat-Notaris

Leeftijd

32

Woonplaats

Zaandam

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint).