Joost (Bedrijfsjurist)

Joost heeft ruim 23 jaar ervaring in het notariaat als Kandidaat-Notaris. Tijdens zijn ervaring heeft hij bij verschillende toonaangevende notariskantoren mogen werken voor de algemene praktijk met focus op het Ondernemingsrecht en het Onroerend Goed. Zijn werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig opstellen en behandelen van dossiers. Hierbij kan je denken aan het opstellen van akte van splitsingen, testamenten, fusies en huwelijkse voorwaarden. Bovendien heeft Joost ook ervaring met de wat lastigere aktes, hierbij kan je denken aan bouwprojecten, erfpacht, melkvee en bedrijven overdragen. Tevens was Joost ook een ster in de acquisitie, dit deed hij met veel plezier en maakte hem ook goed in relatiebeheer met cliënten en derden. Tijdens zijn carrière heeft hij ook meerdere nevenactiviteiten verricht, hierbij kan je denken aan het bemannen van de notaristelefoon, redactielid voor een notarieel tijdschrift en geeft hij bijvoorbeeld sollicitatietrainingen voor het vmbo. Joost houdt van uitdaging en ambieert een functie als bedrijfsjurist binnen het bedrijfsleven bij een middel- tot groot kantoor.

Vriendelijk, opgewekt en echt een gezelligheidsdier zijn de woorden die Joost het beste omschrijven. Geen vraag is te gek voor hem! Dit blijkt uit het feit dat hij bij elk notariskantoor fungeerde als vraagbaken. Joost is veelzijdig en echt een gangmaker. Dat hij een gangmaker is komt goed van pas tijdens het netwerken en de borrels. Zo doende heeft Joost veel klanten binnen gehaald voor diverse notariskantoren. In zijn vrije tijd vaart hij graag rond in zijn boot of is hij te vinden op de squashbaan.

Joost is per September beschikbaar voor 40 uur in de week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 5.700,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Bedrijfsjurist

Leeftijd

50

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office