Selena (Juridisch Secretaresse)

Selena is momenteel bezig met haar Master in Strafrecht. Zij heeft inmiddels al ruim twee jaar ervaring in de advocatuur waar zij veel ervaring heeft mogen op doen bij verschillende advocatenkantoren. Als Juridisch Medewerker, heeft Selena ervaring met processtukken opstellen, memo’s en pleitnota’s schrijven en heeft zij ervaring met Jurisprudentie- en Literatuuronderzoek. Als Juridisch Secretaresse, heeft zij ervaring opgedaan met dictaten uitwerken, brieven opstellen, stukken nalezen, processtukken klaarmaken en andere ondersteunende werkzaamheden zoals afspraken inplannen. De specialisaties waar Selena bekend mee is, zijn Arbeids-, Straf-, Familie- en Intellectuele Eigendomsrecht. Zij is op zoek naar een leerzaam kantoor waar zij werkzaam kan zijn als Juridisch Secretaresse of Medewerker bij een advocatenkantoor. Bovendien heeft Selena onze Harver Talent Pitch boven gemiddeld gescoord, bij interesse zijn de resultaten in te zien.

Selena is een ambitieuze jongedame die erg sociaal is ingesteld. Zij vind het belangrijk om goed te presteren en doet graag een stapje extra. Zij is nieuwsgierig van aard, dit komt voort uit het feit dat zij het leuk vindt om zaken grondig te onderzoeken. In haar vrije tijd is ze graag met haar vriend of vriendinnen. Als zij alleen is vindt ze het leuk om actieve activiteiten te ondernemen zoals sporten in de sportschool of leest ze graag een boek.

Selena is per direct fulltime beschikbaar tot september. Vanaf september is het de bedoeling dat Selena haar studie oppakt, dan is zij maximaal 16 uur beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.450,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

1

Woonplaats

Castricum

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

NL & ENG

Computervaardigheden

MS Office