Loes (Notarieel Medewerker)

Loes heeft ruim twaalf jaar werkervaring binnen het notariaat als Notarieel Medewerker en Notarieel Secretaresse binnen de praktijkgroepen Onroerend Goed en Familierecht. In haar functie als Notarieel Medewerker is zij verantwoordelijk geweest voor recherche werkzaamheden en het opstellen van akten (hypotheek, levering, testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomsten). Het opstellen van declaraties en juridische stukken, zoals verklaringen van erfrecht en aflosnota’s behoorden ook tot haar takenpakket. Als Receptioniste / Notarieel Secretaresse, was Loes verantwoordelijk voor het telefoonverkeer, registreren van akten, uitvoeren van legalisaties en het notuleren tijdens vergaderingen. Haar overige werkzaamheden zijn in haar profiel terug te vinden. Na twee jaar gewerkt te hebben bij een taxatiebureau mist ze het notariaat enorm en weet ze dat haar hart binnen het notariaat ligt. Ze zou daarom dolgraag weer werkzaam zijn binnen het notariaat als Receptioniste / Notarieel Secretaresse of Notarieel Medewerker.

 

Loes is een enthousiaste dame die vol passie over het notariaat praat. Ze is positief ingesteld. Zo weet ze rustig te blijven in vervelende situaties en maakt zich niet snel druk. Daarnaast werkt ze secuur aan haar werkzaamheden. Ze vindt het namelijk onprofessioneel als er taalfouten in juridische stukken staan. Loes heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Zij blijft liever langer zodat ze al haar werkzaamheden kan afronden. In haar vrije tijd houdt ze ervan om te dansen of te steppen.

 

Loes is per direct beschikbaar voor vier dagen in de week en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.      

Werkzaamheden

  • Invoeren van nieuwe opdrachten;
  • Koppelen van taxateurs aan nieuwe aanvragen;
  • Rechercheren;
  • Verzamelen van benodigde stukken, zoals eigendomsbewijzen en koopovereenkomsten;
  • Versturen van rapporten en facturen;
  • Telefonisch en digitaal contact onderhouden met cliënten en derden.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

44

Woonplaats

Regio Alkmaar

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift en Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Quantaris, Van Brug, Siraton en MS Office: Word, Excel, PowerPoint en Outlook