Patricia (Notarieel Medewerker)

Patricia behaalde haar hbo-rechten diploma in 2017 en de master burgerlijk recht in 2022 . Patricia is nu uitgegroeid tot een volwaardig Notarieel Jurist, en is aan de slag gegaan bij een middelgroot notariskantoor op de sectie personen- en familierecht. Haar werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig behandelen van dossiers, opstellen van akten, bijwonen van besprekingen en contact onderhouden met cliënten. Patricia gaat verhuizen naar Brabant. Om die reden is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Jurist. Zij kan geheel zelfstandig aan het werk binnen het personen- en familierecht. Werken in een teamverband waar zij geprikkeld wordt met verschillende uitdagingen past het beste bij Patricia.

Patricia is een ijverige, enthousiaste en ondernemende dame die weet van aanpakken. Zij werkt geheel zelfstandig en nauwkeurig. In haar vrije tijd heeft Patricia een onderneming als weddingplanner, waar zij koppels helpt om hun droombruiloft te realiseren. Patricia is ontzettend stressbestendig en houdt haar hoofd koel in elke situatie.

Per 1 mei is Patricia zes maanden 36 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis. 
    

Werkzaamheden

  • Cliënten adviseren op het gebied van Personen-en Familierecht;
  • Opstellen van akten (samenlevingsovereenkomsten, testamenten en levenstestamenten);
  • Bijwonen van besprekingen;
  • Afwikkelen van nalatenschappen;
  • Familierecht dossiers volledig behandelen;
  • Opstellen van notariële akten;
  • Onderhouden van dossiers en het contact met cliënten.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

29

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Qbis, Van Brug, Notaris dossier, Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint).