Joan (Juridisch Secretaresse)

Joan volgt momenteel een pre-master Rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Als ondersteuner heeft zij bij verschillende organisaties al ervaring mogen op doen waaronder bij een advocatenkantoor op Aruba. Hier heeft ze gewerkt als Juridisch Secretaresse voor het Personen- en Familierecht. Bij het advocatenkantoor heeft zij veel ervaring mogen op doen. Haar werkzaamheden waren als volgt: agendabeheer, bewaken van afspraken, processtukken opstellen en voorbereiden, jurisprudentieonderzoek, AVG-onderzoek, stukken controleren, contact met cliënten en derden, corresponderen en assisteren bij de rechtbank. Daarnaast was zij degene die verantwoordelijk was voor het openen- en sluiten van het kantoor. Haar talenknobbel maakt Joan heel waardevol, zij kan namelijk vloeiend Spaans en Papiaments spreken. Voor een overheidsinstelling heeft zij een conference georganiseerd. Hier was zij verantwoordelijk voor het buitenlandse telefonische tevens mail contact met internationale partners. Joan wilt haar carrière graag starten als Juridisch Secretaresse in de advocatuur.

Joan is een verzorgde dame die uitstekend kan plannen en organiseren. Dit komt voort uit haar studie waar zij haar huiswerk en leersessies zelfstandig moet inplannen om zo doende goed voorbereid een tentamen in te gaan. Zij is collegiaal, leergierig, flexibel en behulpzaam. Als zij ziet dat collega’s vastlopen dan biedt zij altijd haar hulp aan. In haar vrije tijd is ze te vinden in de sportschool of vind ze het leuk om te dansen. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld bachata.

Joan heeft een maand opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.300,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

27

Woonplaats

Alkmaar

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Spaans en Papiaments uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office