Amber (Juridisch Secretaresse)

Amber heeft 20 jaar als Office Manager en Juridisch Secretaresse gewerkt. Momenteel is zij al ruim acht jaar werkzaam als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor. In haar huidige functie biedt zij als Juridisch Secretaresse de volledige ondersteuning in het breedste zin van het woord aan zes advocaten. Zij is verantwoordelijk voor de roladministratie, het ontvangen van cliënten, het bewaken van termijnen, dictaten uitwerken, stukken voorbereiden en alle overige secretariële werkzaamheden. Zij heeft ervaring met Algemeen Civielrecht-, Arbeids-, Erf-, Straf-, Huur- en Personen- en Familierecht. Amber is erg flexibel, dit blijkt uit de meerdere functies die zij bekleedt. Als Office Manager en Faillissementsmedewerker is zij verantwoordelijk voor de kantoorvoorraad, verlichting, BHV en maakt ze overzichten en urenspecificaties voor de crediteuren- en debiteurenbeheer. Zij is na ruim twaalf jaar bij hetzelfde kantoor te hebben gewerkt op zoek naar een nieuwe uitdaging als Secretaresse binnen de advocatuur of het notariaat bij een informeel kantoor.

Amber is een vrolijke dame die bijna niet gek te krijgen is in drukke tijden. Zij straalt rust uit en werkt erg geordend. Daarnaast vind zij een clean-desk policy erg belangrijk. Bovendien heeft zij ruim twaalf jaar als typiste gewerkt, dus geen enkel dictaat of verslag is voor haar te veel. Communicatief sterk, zelfstandig, ondernemend en een teamplayer zijn de karaktereigenschappen die Amber goed omschrijven. In haar vrije tijd houd zij zich graag bezig met lezen, koken en vind zij het fijn om te mediteren. Bovendien is Amber ook erg sportief, ze houdt van fietsen, zwemmen of maakt graag een wandeling.

Amber heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.700,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

52

Woonplaats

Almere

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Basenet, Fortuna en MS Office