Paige (Juridisch Secretaresse)

Paige heeft ruim acht jaar ervaring in de advocatuur waar zij verschillende functies heeft vervuld. Als Juridisch Secretaresse heeft zij veel ervaring opgedaan in Nederland en Australië. Paige zorgde voor hoogwaardige ondersteuning ten behoeve van de partner en andere praktijkgroepen. Tevens onderhoudt zij op een zelfverzekerde en professionele manier contact met interne en externe klanten. Haar werkzaamheden bestond onder andere uit het opzetten van calls en events, managen van de afdeling litigation, facturatie, controleren van de urenregistratie, documenten formateren en enkele keer documenten vertaald. Tevens heeft zij het initiatief genomen om een secretariaatshandboek op te stellen en om bepaalde werkprocessen te automatiseren. Paige is graag betrokken en kijkt altijd mee of er eventuele verbeterpunten zijn ten behoeve van de organisatie. Zij is al met al, een dame die breed inzetbaar is en die zichzelf voor de volle honderd procent geeft. Een functie als Personal Assistent/Office Manager bij een kantoor met een internationaal karakter past het beste bij haar!

Paige is een vrolijke dame die positief in het leven staat. Zij is makkelijk in de omgang, zorgvuldig, gestructureerd en een aanpakker. Zij beschikt over sterke organisatorische tevens management vaardigheden wat zij tijdens haar voorgaande werkgevers heeft bewezen. Verder kan zij goed aanvoelen wat iemand nodigt heeft en denkt graag met je mee. De karaktereigenschappen die Paige goed typeren zijn representatief, hands-on mentaliteit en een gesprekspartner op niveau. In haar vrije tijd kijkt ze graag films, gaat ze uit eten of is ze aan het tuinieren.

Paige is per direct beschikbaar voor 40 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

36

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Portugees uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office