Winonah (Personal Assistant)

Winonah heeft twintig jaar ervaring opgedaan bij een internationale bank als Managing Board Assistant. Hier was zij verantwoordelijk voor maar liefst drie boardleden en zes afdelingen. Tevens was zij ook verantwoordelijk voor de vertalingen van de bank en heeft zij studenten begeleidt naar Nederland door middel van integratie cursussen. Zij was breed inzetbaar, haar voornaamste werkzaamheden waren zakenreizen organiseren, archiveren, kantoorartikelen bijhouden en correspondentie. Daarnaast bewaakte ze de voortgang van besluiten en nam zelfstandig actie richting betrokkenen. Winonah heeft bovendien geassisteerd bij het opzetten van een geheel nieuw kantoor in China. Bij haar voorgaande werkgever heeft zij Sharepoint opgezet. Hier kunnen collega’s informatie uitwisselen en online samenwerken binnen een groep of organisatie. Winonah kan veel werkdruk aan en heeft veel management capaciteiten opgedaan door de verschillende cursussen. Een functie als Executive Assistant met veel verschillende werkzaamheden, verantwoordelijkheden en uitdagingen past het beste bij haar gezien haar ervaring.

Winonah is een vrolijke dame die positief in het leven staat. Ze is een gevoelsmens, go-getter en denkt ten allen tijden in oplossingen. Loyaal is ze ook, ze heeft namelijk achttien jaar voor dezelfde werkgever gewerkt. Winonah heeft aan één woord genoeg en omschrijft zichzelf als een life-long-learner, zij is namelijk heel erg geïnteresseerd in alles om haar heen. Zij is immuun voor stress en altijd graag bezig. In haar vrije tijd gaat ze graag diepzee duiken bij exotische plekken, wandelt en leest ze.

Winonah is per direct beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.600,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Personal Assistant

Leeftijd

50

Woonplaats

Hoorn

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Core en MS Office