Maddy (Paralegal)

Maddy heeft al ruim zeventien jaar ervaring binnen het notariaat opgedaan als Notarieel Medewerker en Paralegal. Maddy heeft tijdens haar stage voor het eerst kennis mogen maken met het notariaat, daar is haar interesse voor het notariaat direct ontstaan. Als Paralegal is zij zeer deskundig met haar ruime ervaring en is daarbij ook bekend met alle rechtsgebieden. Desondanks haar huidige functie als Senior Paralegal, zit zij niet graag stil en neemt zij graag het initiatief. Dit blijkt uit het feit dat zij signalen en veranderingen snel opmerkt. Zo heeft zij onder andere de coördinatie van de verhuizing van het kantoor binnen haar team volledig op zich genomen. Tevens fungeert Maddy naast deze functies ook nog als “vertrouwenspersoon”- en heeft zij het initiatief genomen om de notariële systemen intern op te zetten. Wat voor Maddy erg belangrijk is in een volgende functie is dat zij meer vrijheid ervaart waarbij zij volledig kan richten op de dossierbehandeling. Een functie als Paralegal voor de sectie Ondernemingsrecht past het beste bij haar.

Een hardwerkende, sociale, jongedame die voor kwaliteit gaat. Dat is hoe ik Maddy heb leren kennen. Zij gaat secuur te werk en vindt het belangrijk om in haar werk de verwachtingen zoveel mogelijk te managen. Door haar loyale, eerlijke en rechtstreekse communicatie is zij daarom ook integer. Maddy beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, is betrokken, stressbestendig en een doorzetter. Tot slot bezit zij veel zelfreflectie en is zij gericht op persoonlijke ontwikkeling. In haar vrije tijd staat reizen als nummer één tijdsbesteding, dit is mede ook de reden dat zij naar meer vrijheid verlangt. Verder rijdt ze graag motor en brengt ze graag tijd met haar peetdochter.
       
Maddy heeft een opzegtermijn van één maand en is 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 5.500,- per maand op fulltime basis.  

Functie

Paralegal

Leeftijd

35

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office