Lina (Notarieel Secretaresse)

Lina studeert momenteel Bachelor Notarieel Recht en is niet onbekend met het notariaat. Inmiddels heeft zij ruim zes maanden ervaring opgedaan binnen een notariskantoor als Notarieel Secretaresse. Binnen de sectie Ondernemingsrecht heeft zij de meeste ervaring opgedaan. Haar werkzaamheden bestaan uit het aanmaken en beheren van dossiers, afschriften maken, rechercheren, legalisaties maken en aktes voorbereiden en afwerken. Lina wilt graag meer werkervaring op doen binnen het notariaat als Notarieel Secretaresse. Een informeel notariskantoor past het beste bij haar.

Lina heeft een ontspannen en vrolijke houding. Zij is erg gefocust, kan goed zelfstandig werken en is niet bang om vragen te stellen. Ze heeft een flexibele werkstijl met een pragmatische instelling. Humor en een leuke klik met collega’s mag voor Lina ook niet ontbreken. In haar vrije tijd experimenteert ze graag in de keuken of doet ze aan yoga.

Lina is per direct 24 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Aansturen van het team;
  • Verantwoordelijk voor geldstroom en verwerking;
  • Opstellen van roosters.

Functie

Notarieel Secretaresse

Leeftijd

21

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands & Engels.

Computervaardigheden

Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint).