Emma (Juridisch Secretaresse)

Emma heeft haar hbo-Rechten op zak en heeft mooie stage ervaring opgedaan binnen de advocatuur. Tijdens haar stage-ervaring heeft zij zowel ondersteunende als inhoudelijk ervaring mogen op doen. Haar werkzaamheden bestonden voornamelijk uit dossierbeheer, archiveren, termijn- en agendabeheer, contact onderhouden met cliënten en derden. Daarbij heeft ze ook inhoudelijk gewerkt, denk aan jurisprudentieonderzoek, opstellen van memo’s en adviezen en het samenstellen en controleren van dossiers. Aangezien Emma haar carrière wilt voortzetten binnen de advocatuur, is zij per direct als Juridisch Secretaresse beschikbaar. Een advocatenkantoor waar zij veel werkzaamheden mag oppakken, past het beste bij haar.

Ik heb Emma leren kennen als een gedreven jongedame die altijd het beste uit zichzelf wilt halen. Ze werkt nauwkeurig en heeft een analytisch vermogen. Organisatorisch is ze zeer sterk aangezien zij veel met lijstjes werkt om het overzicht te bewaren. Tevens gaat ze zorgvuldig te werk aangezien zij er bewust van is dat kleine fouten grote gevolgen kunnen hebben. In haar vrije tijd leest ze graag Engelse literatuur of kookt ze voor haar plezier.

Zij is per direct beschikbaar fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

25

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

.