Faya (Notarieel Secretaresse)

Faya heeft 1,5 jaar ervaring opgedaan binnen het notariaat als Notarieel Secretaresse. Zij is voornamelijk bekend met de sectie Personen- en Familierecht. Haar werkzaamheden bestaan uit dossiers aanmaken, aktes voorbereiden, afschriften versturen en klaarleggen, inschrijvingen bij het kadaster invoeren en repertorium aanmaken. Naast deze werkzaamheden is ze ook verantwoordelijk voor de gebruikelijke  secretariële werkzaamheden. Hierbij kan je denken aan agendabeheer, behandelen van telefoon- en e-mailverkeer, het verwerken van inkomende post en het ontvangen van cliënten. Faya heeft het enorm naar haar zin binnen het notariaat maar zou graag meer uitdaging willen. Leergierig dat ze is, zou ze graag meer ervaring willen opdoen met het Onroerend Goed en het Ondernemingsrecht. Een functie als Notarieel Secretaresse bij een dynamisch notariskantoor die veel waarde hecht aan ontwikkelingsmogelijkheden past het beste bij haar.

Eigenschappen die Faya typeren is dat zij altijd vrolijk en positief in het leven staat. Haar beste eigenschap is dat ze een doorzetter is en niet makkelijk opgeeft. Door haar coördinerende vaardigeden gecombineerd met het nemen van initiatief keert ze er niet voor terug om onbekende opdrachten naar volle tevredenheid uit te voeren. Ze gaat secuur te werk en zorgt er ten allen tijden voor dat ze haar werk goed controleert. In haar vrije doet ze graag aan paardrijden of boxen. Naast haar sportieve hobby’s spendeert ze ook graag tijd met haar familie en vrienden.

Faya heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.400,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Notarieel Secretaresse

Leeftijd

21

Woonplaats

Provincie Hoogeveen

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Quantaris en MS Office