Tara (Paralegal)

Tara heeft meer dan vijftien jaar relevante werkervaring opgedaan binnen de advocatuur. Met haar aantoonbare expertise heeft zij voor de top vijf advocaten- en notariskantoren op de Zuidas mogen werken. Als Paralegal en Teamleidster voor het secretariaat heeft zij een veelzijdige functie bekleed. Als Paralegal was zij werkzaam voor de sectie Ondernemingsrecht, hier heeft zij veelvuldig zelfstandig statuten, concept akte, overeenkomsten en verklaringen opgesteld. Ook is zij bekend met de legalisatiewerkzaamheden van a tot z. Als teamleidster voor het secretariaat heeft zij de medewerkers begeleidt en aangestuurd. Managen en inrichten van het secretariaat, het voeren van sollicitatie- en functioneringsgesprekken behoorde ook tot haar werkzaamheden. Door haar verhuizing naar Zwolle is zij op zoek naar een uitdagende functie als Paralegal/Teamleidster binnen het notariaat waar zij voldoende uitdaging ervaart.

Tara kan je omschrijven als een toegankelijke vrouw met een internationaal karakter. Haar ex-collega’s omschreven haar als geduldig en iemand die van humor houdt. Zij kan goed luisteren en is heel oplossingsgericht, dit blijkt uit het feit dat er altijd mensen naar haar toekomen om vragen te stellen of oplossingen te bedenken. Tara is tevens ook rechtdoorzee, je weet wat je aan haar hebt. Ze is berekenend in wat ze zegt en zal dit tactisch brengen. In haar vrije tijd is ze veel te vinden in de keuken om gerechten te maken voor familie en vrienden. Daarnaast vindt ze het heerlijk om tijd te spenderen met haar dochtertje.

Tara is per direct beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Paralegal

Leeftijd

39

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederland en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Zie origineel cv