Stella (Faillissementsmedewerker)

Stella heeft ruim achttien jaar ervaring binnen de advocatuur, waarvan zestien jaar als zelfstandig Bewindvoerder. Haar werkzaamheden bestaan uit het afleggen van huisbezoeken, crediteurenlijsten maken en aanschrijven van crediteuren, toelichten en toezicht houden op de naleving van de WSNP regels, telefonisch contact onderhouden met onder andere sanieten en derden, het opstellen van de opgaaf van vermogen, treffen van betalingsregelingen, crediteuren verslagen schrijven, concurrenten preferente lijsten opstellen en financiële eindejaar verslagen opstellen. Stella vond de functie als Faillissementsmedewerker altijd al interessant. Daarbij heeft zij heeft inmiddels voldoende relevante werkervaring opgebouwd om die stap uiteindelijk te zetten. Dit maakt Stella dan ook uitermate geschikt voor de functie! Een informeel kantoor met af en toe humor tussen de bedrijven door past het beste bij haar.

Stella is een goedlachse dame met een representatieve uitstraling. Je kan haar omschrijven als een sociaal en eerlijk persoon, dit blijkt namelijk uit de resultaten van het assessment. Stella is gewend zelfstandig te werken en heeft dus een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze werkt hard, is flexibel en is altijd nieuwsgierig om meer te weten en te leren. Je hebt aan Stella een goed sparringpartner! In haar vrije tijd crossfit ze en krijgt ze personal training. Daarnaast is ze getrouwd en zorgt ze voor haar drie kinderen. Mocht er nog wat vrije tijd over zijn in haar drukke bestaan winkelt ze graag of kijkt ze graag een serie of film.

Stella is per direct beschikbaar voor 32 uur in de week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.750,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Faillissementsmedewerker

Leeftijd

51

Woonplaats

Purmerend

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office