Erin (Juridisch Secretaresse)

Erin heeft al geruime tijd van haar carrière binnen de advocatuur gewerkt. Zij heeft inmiddels ruim 30 jaar werkervaring opgedaan als Juridisch Secretaresse. Door haar passie en ervaring is zij bekend met meerdere rechtsgebieden. Hierbij kan je vooral denken aan Personen- en Familierecht, maar ook Huur-, Straf-, Arbeids- en Civielrecht. Als Juridisch Secretaresse vervult zij een breed takenpakket. Zij is onder andere bekend met de volgende werkzaamheden; zij is verantwoordelijk voor het complex agendabeheer, termijnbewakingen, opstellen van verzoekschriften, pleitnota’s en overige juridische stukken. Stukken controleren op opmaak, grammatica en verbeteren waar nodig, intensief klantcontact en het corresponderen. Beheren van (digitale) dossiers, toevoegingen aanvragen bij de Raad van Rechtsbijstand, roljournaal, uren schrijven en declareren behoren ook tot haar taken. Zij is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse binnen de advocatuur. Erin werkt volledige zelfstandig en pakt graag nieuwe dingen op. Mede om die reden is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen haar functie. Een klein, informeel kantoor past het beste bij haar.

Erin is een vrolijke, betrokken en zeer loyale collega. Zij heeft een fijne persoonlijkheid en pakt werkzaamheden met beide handen aan. Daarbij werk te allen tijde nauwkeurig en met veel inzet. Juist door haar ervaring beschikt zij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zelfstandig of in teamverband werken? Dat is voor Erin geen enkel probleem. Naast haar werk is ze mantelzorger. Tevens speelt ze graag piano, woordspelletjes en tactische bordspellen, of gaat ze buiten een heerlijk rondje wandelen of fietsen.

Erin is per februari beschikbaar voor 24 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.450,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

58

Woonplaats

Haarlem en omgeving

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Engels en Nederlands Uistekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Fidura, Basenet, MS Office