Ilse (Notarieel Medewerker)

Ilse heeft ruim een jaar ervaring binnen het notariaat als Notarieel Medewerkster voor de sectie Onroerend Goed. In haar huidige functie, als Notarieel Medewerker, is zij verantwoordelijk voor het volledig zelfstandig behandelen van haar eigen lopende dossiers van a tot z. Ilse haar werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig opstellen van leveringen en hypotheekaktes, contact onderhouden met cliënten en wederpartijen en verdelingen behandelen. Tevens heeft zij ook ervaring met het opmaken van bijbehorende nota’s en koopcontracten, opvragen van aflosnota’s en het inboeken van dossiers. Ilse is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het notariaat als Notarieel Medewerkster voor de praktijkgroep Onroerend Goed. Momenteel volgt zij de klerken opleiding registergoederenrecht en heeft zij de ambitie om notarisklerk te worden. Een prettige werkomgeving waarbij aandacht wordt besteed aan samenwerking en persoonlijke groei past het beste bij haar.

 

Ilse heeft een opgewekte, vrolijke uitstraling en is zeer ambitieus. Met haar werk is ze erg kritisch en kan zij zich goed focussen. Zij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en houdt van structuur in haar werkzaamheden. Daarnaast is ze zeer optimistisch en toont zij veel initiatief. In haar vrije tijd crossfit Ilse graag, lezen en koken vind ze ook erg leuk om te doen.

 

Ilse heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

31

Woonplaats

Omgeving Hoorn

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Codex en MS Office