Dalia (Paralegal)

Dalia heeft ruim twintig jaar werkervaring binnen het notariaat waarvan twaalf jaar bij een groot internationaal advocaten- en notariskantoor op de Zuidas. Zij heeft haar meeste ervaring opgedaan binnen de secties van het Onroerend Goed. Dalia heeft in haar carrière diverse functies bekleedt, hierbij kan je denken aan Senior Notarieel Secretaresse en Teamleidster. Als Teamleidster was zij verantwoordelijk voor twee teams, waarvan één team binnen de advocatuur en één team binnen het notariaat. In totaal heeft zij de leiding gehad over circa 30 medewerkers. Binnen haar functie heeft ze veelvuldige adhoc situaties mogen oplossen. Het coachen en leidinggeven aan secretaresses en paralegals was een dagelijkse bezigheid voor haar. Daarnaast was ze de rechterhand bij de ondersteuning van HR gerelateerde zaken. Hierbij kan je denken aan het voeren van sollicitatiegesprekken en het voeren van beoordelings- en loopbaangesprekken. Door haar ruime ervaring binnen het notariaat kan zij ook inhoudelijk aan de slag, zij helpt dan bijvoorbeeld met het opstellen van akte. Dat zij capabel is binnen het notariaat, wordt wederom bewezen bij haar huidige werkgever. Binnen zeer korte tijd heeft ze zich bewezen en draait ze volledig mee in het team, alsof ze hier al jaren werkt. Dalia heeft uitdaging nodig en kan een hoge werkdruk aan. Mede daarom is zij opzoek naar een functie als Teamleidster waar zij haar vakmanschap kan toepassen. Een kantoor die ontspannen, toegankelijk en gezellig is, past het beste bij haar.

Dalia is vanuit nature een ondersteuner en komt als tweede man het beste tot haar recht. Ze is vrolijk, stressbestendig, dienstverlenend en is ruim ervaren in het oplossen van problemen. Daarbij is ze erg behulpzaam maar bekleedt vooral een coachende en adviserende rol. Dit past ze toe door andere graag bewust te maken van zijn of haar keuze. Je kan haar typeren als iemand die graag ergens naartoe werkt en goede communicatie erg belangrijk vindt. In haar vrije tijd is ze graag in beweging, zoals hardlopen of fitnessen. Reizen doet ze ook graag, echter is dat momenteel helaas onmogelijk.

Dalia heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 40 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 5.000,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Paralegal

Leeftijd

45

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend, Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office