Milou (Notarieel Medewerker)

Milou heeft al bijna acht jaar ervaring in het notariaat als Notarieel Medewerker Onroerend Goed. Zij is per toeval het notariaat ingerold en heeft het nog steeds erg naar haar zin. Afgelopen jaar heeft zij ook de cursus Notarisklerk Registergoederen afgerond waarvoor zij een certificaat heeft behaald. In haar dagelijkse werkzaamheden is zij vooral bezig met het zelfstandig aanmaken van dossiers, opvragen van aflossingen, cliëntencontact, kadastrale inzagen, afrekeningen maken, afspraken maken en het maken van akten van levering en hypotheek. Milou is op zoek naar een klein/middelgroot notariskantoor met een informele sfeer. Haar voorkeur gaat uit naar een kantoor waar zij zich op haar gemak kan voelen en waar zij haar ondersteunende rol een goede invulling kan geven. Daarnaast vindt ze het fijn om ruimte te hebben om door te kunnen groeien.

Milou heeft veel pit in zich en is daarnaast een aardige en gemotiveerde dame. Het werken in het notariaat bevalt haar prima, maar ze is toe aan een nieuwe frisse wind. Zij werkt hard en neemt haar werk serieus maar ze houdt ook wel van een geintje op zijn tijd. Zij vindt het belangrijk dat er een goede collegialiteit is onderling. Daarnaast hecht ze waarde aan eerlijkheid en oprechtheid. Naast haar werk is Milou ook moeder en in haar vrije tijd vindt zij het fijn om met haar partner en gezin tijd door te brengen.

Milou heeft een opzegtermijn van één maand en is 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.000 bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

36

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

MS Office