Julia (Notarieel Secretaresse)

Julia heeft haar mbo-niveau 4 diploma Juridisch Administratief Medewerkster succesvol afgerond. Tevens heeft zij vijf maanden stagegelopen bij een notariskantoor waar zij werkzaam was als ondersteuner binnen de algemene praktijk. Julia heeft ondersteuning geboden aan meerdere notarissen en kandidaat-notarissen.
Zij was onder andere verantwoordelijk voor; het aanmaken van dossiers (fysiek en digitaal), het inbinden van akten, het bijwerken van dossiers, archiveren, inscannen van documenten, telefoonverkeer, ontvangen van cliënten, correspondentie en alle overige werkzaamheden op notarieel gebied. Ook heeft Julia stagegelopen bij een advocatenkantoor. Sinds vorig jaar zij is zij gestart met de hbo-opleiding International en European Law, heel graag zou zij naast deze studie vier dagen per week blijven werken in het notariaat. Julia heeft haar stage bij het notariskantoor als zeer prettig en uitdagend ervaren.

Julia is een starter op de arbeidsmarkt! Zij is een echte doorzetter, als zij iets wil gaat zij ervoor. Julia is leergierig aangelegd en pakt haar werkzaamheden goed op als zij in het begin goed wordt ingewerkt. Ook is zij een perfectionist en wil zij alles netjes afronden. In haar vrije tijd leest en schrijft zij graag, ook houdt Julia van dieren en verzorgd zij deze met veel plezier.

Julia is per direct beschikbaar voor vier dagen per week (graag de maandag vrij i.v.m. studie).

Salarisindicatie bedraagt € 2.200,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Afhandelen telefoonverkeer;
  • Archiveren;
  • Inscannen van documenten.

Functie

Notarieel Secretaresse

Leeftijd

20

Woonplaats

Haarlem

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Codex, Word, Excel, PowerPoint, Outlook