Iris (Juridisch Medewerker)

Iris is een ambitieuze jongedame. Op dit moment werkt iris als Juridisch Medewerker bij een advocatenkantoor in Rotterdam als Juridische Medewerker. Tot haar werkzaamheden behoren het opstellen van processtukken, zoals vaststellingsovereenkomsten, aansprakelijkstellingen. Ze stelt ook bezwaar- en (hoger)beroepschriften en verzetschriften op. Ook houdt zij zich bezig met ondernemingsrecht en bouwrecht. Nu de advocaat het beroep verlaat om ondernemer te worden vervalt de functie van Iris. Om die reden is Sarah op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de advocatuur. Het liefst zet zij deze stap bij een modern advocatenkantoor waar zij als Juridische Medewerker ondersteunende en juridische werkzaamheden kan combineren. 

Iris heeft een kalme en serieuze uitstraling. Zij is een intelligente en vooruitstrevende jongedame. Ze heeft de spirit om een stapje verder te gaan voor een goed eindproduct. Daarnaast is zij ook een snelle werker met oog voor detail. Iris is behulpzaam, dit blijkt uit het feit dat zij altijd klaar staat voor haar collega's. Deze eigenschappen maken Iris dan ook collegiaal en een goede teamplayer. Iris staat open voor een baan binnen de algemene praktijk. Het liefst gaat ze aan de slag bij een middelgroot kantoor met een fijne werksfeer en mooie doorgroeimogelijkheden. 

Iris is per direct beschikbaar voor 16- 24 uur per week.

Salarisindicatie: € 2.200,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • opstellen van processtukken, zoals bezwaar- en (hoger)beroepschriften, verzetschriften, vaststellingsovereenkomsten, aansprakelijkstellingen;
  • jurisprudentie- en literatuuronderzoek;
  • agenda- en telefoniebeheer en termijnbewaking;
  • contact onderhouden met betrokken partijen;
  • overige administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de advocaat.

Functie

Juridisch Medewerker

Leeftijd

20

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord als in geschrift.

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, Powerpoint