Gwen (Notarieel Secretaresse)

Gwen is al een jaar werkzaam binnen het notariaat als Notarieel Secretaresse voor de sectie Onroerend Goed. Zij heeft in het verleden voornamelijk administratieve en horeca ervaring opgedaan wat haar voor het notariaat een uitermate servicegerichte, hardwerkende en stressbestendige collega maakt. Als Notarieel Secretaresse ondersteund zij maar liefst negen medewerkers en is zij onder andere verantwoordelijk voor het na- en her rechercheren, inschrijvingen invoeren in het kadaster, afschriften maken en versturen, legaliseren, stukken indienen en royementsaktes opmaken. Daarnaast bestaan haar werkzaamheden ook uit het aanmaken van dossiers, aktes voorbereiden, stukken opvragen en contact met cliënten en derden onderhouden. Gwen voelt zich helemaal thuis in het notariaat en de ondersteuning is haar op het lijf geschreven! Zij is op zoek naar een functie als Notarieel Secretaresse bij een platte organisatie waar iedereen zijn en haar verantwoordelijkheden kent in de omgeving van Alkmaar.

 

Gwen is goedlachse dame met een representatieve uitstraling. Je kan haar omschrijven als een gedreven, positief en eerlijk persoon, dit blijkt uit de resultaten van het assessment. Gwen werkt zelfstandig en pakt werkzaamheden snel op. Dit blijkt uit het feit dat zij binnen een jaar haar functie al ruim onder de knie heeft. Daarbij is zij leergierig, accuraat en heeft absoluut geen negen tot vijf mentaliteit. Zij is een doorzetter en heeft een professionele werkhouding. In haar vrije tijd is fietst ze graag en spendeert ze tijd met haar familie en vrienden.

Gwen heeft een maand opzegtermijn en is voor 32 uur in de week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Notarieel Secretaresse

Leeftijd

56

Woonplaats

Schagen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Assyst en MS Office