Lara (Juridisch Medewerker)

Lara heeft haar master Rechtsgeleerdheid succesvol afgerond. Momenteel werkt zij bij de bank als Specialist Klantonboarding KYC. Ze houdt zich bezig met het uitvoeren van integriteitsonderzoek en risicoanalyses bij de acceptatie van nieuwe klanten. Daarnaast heeft ze veel ervaring opgedaan tijdens haar stage bij een notariskantoor Hermus Notaris als Notarieel Medewerker. Hier hield ze zich bezig met het voorbereiden van dossiers, opstellen van conceptakten, cliënten ontvangen, controleren van diversen registers en het compareren van akten namens de cliënt of bank. Tijdens haar stage heeft ze ervaring opgedaan in meerdere rechtsgebieden. Momenteel mist Lara het recht en daarom wil ze weer graag terug de advocatuur in. Haar voorkeur gaat uit naar een functie als Juridisch Medewerker of Paralegal op de sectie Arbeidsrecht. Voor Lara maakt het niet uit of er een formeel of informele werk sfeer is.

Lara is een representatieve en ambitieuze dame. Lara komt graag op voor de mensheid. Dit blijkt uit het feit dat ze graag vrijwillig aan het werk wilt bij slachtofferhulp. Ze omschrijft zichzelf als iemand die sterk in haar schoenen staat en zeer loyaal is. Lara vindt schrijven onwijs leuk. Je kan haar heel blij maken met het schrijven van blogs of het schrijven van reviews. In haar vrije tijd doet ze graag leuke dingen met haar vriendinnen.

Lara heeft een opzegtermijn van één maand, is 40 uur per week beschikbaar en haar salarisindicatie bedraagt € 3.100,- bruto per maand op basis van fulltime per week.

Werkzaamheden

Het uitvoeren van integriteitsonderzoek en risicoanalyses bij de acceptatie van nieuwe klanten

Functie

Juridisch Medewerker

Leeftijd

28

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

Ms Office