Rick (Notarieel Medewerker)

Tijdens de studie hbo-rechten kwam Rick erachter dat het notariaat heel goed bij hem past. Na het behalen van zijn propedeuse heeft hij de overstap gemaakt naar de bachelor Notarieel Recht. Zijn Bachelor Notarieel Recht heeft één jaar geleden met succes afgerond. Aan einde van deze zomer is hij klaar met zijn master Notarieel Recht. Tijdens zijn studie heeft hij werkervaring opgedaan als Notarieel Medewerker, hier heeft hij veel geleerd. Rick begon met secretariële werkzaamheden zoals agendabeheer, het passeerklaar maken van aktes en het verwelkomen van cliënten. Dit had hij al snel onder de knie en mocht zijn werkzaamheden uitbreiden, zo behandelde hij zelfstandig dossiers op het gebied van Personen- en Familierecht en Onroerend Goed. Hij onderhield contact met cliënten en derden, stelde zelfstandig aktes op en onderzocht lastige of unieke vraagstukken voor collega’s. Wanneer Rick klaar is met zijn studie, wilt hij fulltime aan de slag gaan als Kandidaat-Notaris. Zijn voorkeur gaat uit naar Personen- en Familierecht. Rick is op zoek naar een kantoor met een informele werksfeer waar hij de mogelijkheid krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen.

Rick omschrijft zichzelf als een energieke, vriendelijke en flexibele man. Dat blijkt wel uit het feit dat hij overal in Brabant wilt werken, hij ziet dit als een kans om een nieuwe omgeving te leren kennen. Rick krijgt energie van het ondernemen van kleine projecten. Zo heeft hij veel activiteiten georganiseerd voor zijn studievereniging. Rick houdt ervan om onder de mensen te zijn en organiseert regelmatig leuke uitstapjes met vrienden en familie.

Rick is per 1 oktober beschikbaar en is 40 uur per week beschikbaar. Zijn salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis. 

Werkzaamheden

Onderzoeken van lastige of unieke vraagstukken;
Zelfstandig behandelen van dossiers op het gebied van Personen- en Familierecht en Onroerend Goed;
Voorbereiden en opstellen van akten zoals: levenstestamenten, samenlevingsakte en leveringsakte;
Passeer klaarmaken van akte;
Overige receptie werkzaamheden.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

25

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands

Computervaardigheden

Nextassyst, Codex en MS Office