Nora (Officemanager)

Nora is een zeer ervaren dame binnen haar vakgebied, die geen uitdaging uit de weg gaat. Zij heeft voor verschillende organisaties gewerkt, waaronder een notariskantoor. Als Office Manager is zij op elke plek flexibel inzetbaar. Haar werkzaamheden zijn heel divers; je kan denken aan vraagbaken zijn voor collega’s, het organiseren van cursussen, trainingen en vergaderingen, meetings bijwonen en notuleren, het ondersteunen bij projecten, het inwerken van medewerkers, verrichten van hr-zaken, ondersteuning bieden voor alle medewerkers betreffende ICT/technische/administratieve en faciliteit klussen. Zij pakt alle werkzaamheden probleemloos op en niets is haar te min. Binnen het notariaat heeft zij alle administratieve en notariële werkzaamheden verricht. Hierbij kun je denken aan postverwerking, het passeerklaar maken van aktes en het ontvangen van cliënten. Dat Nora een administratieve duizendpoot is, blijkt uit haar jarenlange ervaring als Office Manager. Zij is op zoek naar een organisatie waar zij samen met een andere Office Manager de organisatie kan begeleiden en ondersteunen. Samen kunnen zij ervoor zorgen dat de gehele processen binnen deze organisatie vlekkeloos verlopen.

Nora heeft een goede mentaliteit en is een harde werker. Zij heeft een helikopterview, werkt heel zelfstandig en probeert veel werkzaamheden van de ander over te nemen om de ander zoveel mogelijk te ontlasten. Zij ziet direct wat er moet gebeuren en neemt dan ook het initiatief. Je kan haar omschrijven als professioneel, betrouwbaar, energiek, accuraat en klantvriendelijk. Zij is gewend aan een hoge werkdruk wat resulteert in een stressbestendigheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In haar vrije tijd is Nora moeder van twee kinderen en danst zij graag Latin. Ook heeft zij een chalet die zij helemaal eigenhandig heeft opgeknapt.

Nora heeft twee maanden opzegtermijn en is beschikbaar voor 24 tot 28 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.800,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Officemanager

Leeftijd

52

Woonplaats

Almere

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands goed in w/g en Engels voldoende in w/g

Computervaardigheden

Office 365 (Word en Excel), Sharepoint, Exact, Exact Globe, ProActive