Michelle (Notarieel Secretaresse)

Michelle heeft minder dan een jaar ervaring in het notariaat als Notarieel Secretaresse bij een middelgroot notariskantoor. Binnen het Onroerend Goed heeft zij het meeste ervaring opgedaan, echter staat zij er ook voor open om meer kennis op te doen binnen het Familie- of Ondernemingsrecht. Als Notarieel Secretaresse is ze voornamelijk verantwoordelijk voor de ondersteuning. In deze functie haalt zij erfdienstbaarheden uit de akte van levering halen (o.a. oude akten), dossiers aangemaakt, inschrijvingen ingevoerd in het kadaster, stukken en lasten opvragen, controles uitvoeren van de waarborgsommen en heeft zij tevens hypotheekstukken verstuurd naar de bank. Michelle is op zoek naar een functie als Notarieel Medewerker. Een gemoedelijk notariskantoor zonder teveel hiërarchie past het beste bij haar. Haar ambitie is om uiteindelijk door te groeien tot Notarisklerk.

Michelle kan je omschrijven als een sociale, vriendelijke jongedame die erg leergierig is. Dit blijkt uit het feit dat zij in de avonden naast haar fulltime baan een hbo Rechten studie volgt. Zij is stressbestendig en houdt haar hoofd koel in stressvolle situaties. Daarbij houdt ze van een uitdaging en wordt ze graag in het diepe gegooid. In haar werk is ze nauwkeurig aangezien zij haar werk altijd dubbel controleert. Als er zich een verandering plots voordoet is Michelle erg flexibel en past zij zich aan naar de situatie om zo doende het werk af te krijgen. In haar vrije tijd vind ze het leuk om te zwemmen of leest ze graag. Tevens reist ze graag om nieuwe landen te ontdekken.

Michelle is per oktober fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.700,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Notarieel Secretaresse

Leeftijd

25

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands goed in w & g en Engels voldoende in w & g

Computervaardigheden

Codex, Kadaster, MS Office