Edith (Notarieel Secretaresse)

Astrid is een representatieve en ervaren Notarieel Medewerker/Secretaresse. Sinds februari 2022 is ze werkzaam voor een notariskantoor in de regio Eindhoven en ondersteunt ze met name op het rechtsgebied Onroerend Goedrecht. Binnen het juridisch werkgebied voelt zij zich als een vis in het water. Ze houdt zich dagelijks bezig met het openen van nieuwe dossiers en het voorbereiden en opstellen van aktes. De werkzaamheden aan de receptie, het aanmaken en passeerklaar maken van dossiers en het contact met cliënten maken haar dag compleet. Astrid wilt graag aan de slag gaan als Notarieel Secretaresse bij een informeel kantoor. Ze kijkt er naar uit om haar kennis en kunde verder te ontwikkelen.

Astrid is een vrolijke en nuchtere dame die veel plezier heeft in haar vak. Ze is grondig, nauwkeurig en houdt graag de vinger aan de pols. Ze is een echte aanpakker, heeft een dienstverlenende instelling en zet graag een stapje extra voor het team.

Astrid heeft een opzegtermijn van één maand, is 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie ter hoogte van € 3.200,- op fulltime basis.

Functie

Notarieel Secretaresse

Leeftijd

55

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

Ms Office