Mireille (Juridisch Secretaresse)

Mireille heeft ruim vierentwintig jaar ervaring als Secretaresse waaronder ruim drie jaar bij een advocatenkantoor in Amsterdam als Juridisch Secretaresse. Zij heeft ervaring binnen het bouw en aanbestedingsrecht, vastgoed, verzekering en aansprakelijkheid en ondernemingsrecht. Als Juridisch Secretaresse is ze verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning van zeven advocaten waarvan twee partners. Haar werkzaamheden bestaan onder andere uit complex agendabeheer, termijnbewaking, dictaten uitwerken, processtukken opstellen en archiveren. Brieven schrijven, producties in de gaten houden en stukken digitaliseren bestaan ook uit haar takenpakket. Bovendien is Mireille ook verantwoordelijk voor het begeleiden en inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires. Mireille is graag maatschappelijk betrokken en is één keer per maand actief als vrijwilligster voor mensen met een verstandelijke beperking. Wegens goed functioneren, haar sterke verantwoordelijkheidsgevoel en klantgerichte instelling, is zij door een andere sectie gevraagd om voor hen te werken. Ondanks dat, is Mireille is op zoek naar een uitdaging als Juridisch Secretaresse waar haar collega’s dezelfde werkethiek hebben en waar er voldoende ontwikkelingen mogelijk zijn. Al met al, een dame die breed inzetbaar is en die zichzelf voor de volle honderd procent geeft.

Mireille is een vrolijke, representatieve dame en tevens een goede gesprekspartner. Zij heeft een groot portie doorzettingsvermogen en met haar pragmatische instelling is zij altijd gericht op het behalen van een succesvol resultaat. Zij vindt zelfontwikkeling erg belangrijk en staat altijd open voor diverse cursussen. Door haar flexibele houding is zij erg collegiaal en heeft zij een goed relativeringsvermogen. Bovendien is zij erg assertief en toont zij altijd een positieve, klantgerichte instelling. In haar vrije tijd sport ze graag met haar zoon en houdt ze van gezelligheid.

Mireille heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.700,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

49

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels ...

Computervaardigheden

MS Office, Lotus