Wilma (Juridisch Secretaresse)

Wilma is op dit moment werkzaam als Juridisch Secretaresse bij een klein advocatenkantoor. Ze heeft inmiddels al vijftien jaar ervaring binnen de advocatuur op de sectie Onroerend Goed, Personen- en Familierecht en Ondernemingsrecht. Ze houdt zich bezig met het opstellen, uitwerken en eindredactie van correspondentie en verschillende processtukken. Ze maakt klantdossiers aan en archiveert ze. Daarnaast beheert ze de agenda van verschillende advocaten en heeft ze contact met klanten en derden. Wilma is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse binnen een informeel, klein tot middelgroot kantoor, waar een prettige sfeer hangt en waar weinig hiërarchie is.

Wilma is een representatieve, sociale dame. Ze werkt precies en helpt de advocaat waar nodig. Ze omschrijft zichzelf als betrouwbaar en zorgzaam. Dit blijkt uit haar werkervaringen, ze heeft namelijk naast haar fulltime baan als vrijwilligster bij een hospice gewerkt voor vier jaar. Ze komt over als een loyale en vriendelijke dame die van aanpakken weet. In haar vrije tijd onderneemt ze veel met vrienden en wandelt ze graag met haar man in de natuur.

Wilma heeft een opzegtermijn van één maand, is 32-40 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Opstellen, uitwerken en eindredactie van correspondentie en processtukken, termijnbewaking en agendabeheer, verwerken roladministratie, dossiers aanmaken/up-to-date houden/archiveren.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

56

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Duits en Engels

Computervaardigheden

MS Office