Inge (Notarieel Medewerker)

Inge heeft inmiddels al meer dan acht jaar ervaring binnen het notariaat, waarvan vier jaar als Notarieel Medewerker Onroerend Goed. Ze behandelt dossiers en maakt ze zelfstandig aan. Ze stelt aktes op, zoals leveringsaktes en hypotheekaktes. Ook houdt ze zich bezig met het contact onderhouden met cliënten en derden. Tot slot heeft ze ook ervaring met het passeerklaar maken van verschillende akten.
Inge is vanwege haar man naar Eindhoven verhuisd, en is daarom op zoek naar een passende baan in Eindhoven. Haar voorkeur gaat uit naar een functie als Notarieel Medewerker binnen de sectie Onroerend Goed of Ondernemingsrecht. Inge wil graag gaan werken bij een klein of middelgroot kantoor. Ze vindt het belangrijk dat er een prettige sfeer heerst, waar collega’s persoonlijk betrokken zijn met elkaar en ze zelf dossiers kan behandelen.

Inge is een ambitieuze, hardwerkende en loyale dame. Dit blijkt ook uit haar carrière. Ze is tijdens haar studie bij een notariskantoor gaan werken als werkstudente en is daar uiteindelijk acht jaar gebleven. Ze komt ook over als een vriendelijke, sociale en zorgzame vrouw. In haar vrije tijd gaat ze graag op pad met haar gezin en vrienden, en houdt ze veel van winkelen.

Inge is per direct beschikbaar voor 32 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.350,- bruto op basis van 32 uur per week.

Werkzaamheden

  • Zelfstandig behandelen van dossiers;
  • Voorbereiden en opstellen van akten, waardoor leveringsakte en hypotheekakte;
  • Schriftelijk en telefonisch contact met cliënten, makelaars, tussenpersonen etc.;
  • Invoeren van zaken en aanmaken van nieuwe dossiers;
  • Rechercheren;
  • Opstellen van nota's van afrekening en declaraties;
  • Indienen van stukken bij openbare registers, zoals het kadaster en Kamer van Koophandel.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

27

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Marokkaans

Computervaardigheden

MS Office