Stephanie (Juridisch Secretaresse)

Stefanie zit in haar afrondende fase van haar master opleiding Rechtsgeleerdheid en is klaar voor een nieuwe uitdaging. Stefanie heeft ruim een half jaar ervaring als Juridisch Secretaresse en heeft de ambitie om door te groeien in deze functie en inhoudelijk meer van dienst te kunnen zijn. Ze heeft ervaring opgedaan met het ontvangen en begeleiden van cliënten, dossiers aanmaken en bijhouden, telefoon en e-mailverkeer, behandelen en het aanvragen van toevoegingen binnen het familierecht, strafrecht en ondernemingsrecht. Stefanie komt het beste tot haar recht in een omgeving waar zij continu wordt uitgedaagd en er een goed teamgevoel is. Ze vindt een goede sfeer erg belangrijk. Zij is namelijk van mening dat een goede sfeer op het werk zorgt voor een stabiele basis.

 

Stefanie is communicatief zeer sterk, ze heeft een rust in haar stem die mensen snel op hun gemak stelt. Ze straalt zelfvertrouwen uit en vindt een verzorgde verschijning belangrijk. Ze houdt van werken en heeft altijd gewerkt. Stilzitten is niets voor Stefanie. Ze wilt zichzelf blijven ontwikkelen. Ze is naast haar werk binnen de juridische dienstverlening ook actrice. Ze houdt ervan om mensen een goed gevoel te geven en dat kan ze in deze rol goed uitdragen. In haar vrije tijd houdt ze van gezelligheid en kookt zij ook graag voor haar familie en vrienden.

Stefanie heeft een opzegtermijn van één maand en is 32 uur per week beschikbaar, daarbij heeft zij een salarisindicatie van €2.700,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Eerste aanspreekpunt voor cliënten;
  • Verzekeringen aanvragen;
  • Doorlooptijden bijhouden;
  • De mails verdelen;
  • Paspoorten waarmerken;
  • Dossiers bijhouden.

Functie

Juridisch Secretaresse

Leeftijd

24

Woonplaats

Hoorn

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend

Computervaardigheden

Ms Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), Zoom, Teams en andere interne systemen