Mayke (Notarieel Medewerker)

Mayke heeft haar bachelor Notarieel Recht één jaar geleden met succes afgerond en is over een half jaar klaar met haar master Notarieel Recht. Mayke wist gelijk dat het notariaat op haar lijf geschreven stond. Tijdens haar studie is ze gaan werken bij een stichting. Hier behandelt ze haar eigen dossiers, voert ze besprekingen met cliënten en gaat ze mee naar zittingen. Haar huidige baan is deels vrijwilligerswerk en ze krijgt hier alleen een vergoeding voor. Dat is de reden dat Mayke op zoek is naar een vaste baan. Aangezien zij zichzelf per november kandidaat-notaris mag noemen, is zij tot die tijd beschikbaar als Notarieel Medewerker. Mayke zou graag werken op de sectie Personen- en Familierecht, het type kantoor maakt voor haar niet uit.

Mayke omschrijft zichzelf als een sociaal, doelgericht en zelfstandige dame. Dit blijkt uit het feit dat ze al op zichzelf woont sinds ze zeventien is. Mayke onderneemt graag, zo is ze voorzitter geweest van een Damesdispuut. Ze stuurde het bestuur aan. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om met vrienden en familie leuke activiteiten te ondernemen.

Mayke is 32 uur per week beschikbaar en haar opzegtermijn is in overleg. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Beoordeling of een rechtsvormwijziging valide is;
  • Beantwoording van algemene klantvragen;
  • Beoordeling van ingebrekestellingen.

Functie

Notarieel Medewerker

Leeftijd

22

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office